lauantai 19. tammikuuta 2013

Alaskanmalamuuttien erkkari ja ylimääräinen kokous

Tänään kaikkien kommellusten jälkeen pääsin kuin pääsinkin Alman erikoisnäyttelyyn Tampereelle =)

Kasvattini pärjäsivät näyttelyssä hyvin....

Erkkarin jälkeen piti kuluttaa aikaa reilut kolme ja puolituntia...
Kokousen piti alkaa klo 19.00 mutta kuten osasimme odottaa oli TAAS vitkuttelijat liikkeellä kuten niin monessa ALMAn kokouksessa...

Me oltiin kokonnuttu koska eräät tahot halusivat malamuuttien FI-MVA tittelin ehdoiksi suoritettuja REK ja KVK kokeita.

Äänestimme joka asiasta (kuten aina!) ja jopa siitä ehdotettiin äänestystä että äänestetäänkö suljetulla lippuäänestyksellä vai nostetaanko vain käsiä, lopulta pyysin puheenvuoron ja sanoin että jospa kokeiltaisiin äänestää käsiä nostamalla ja katsotaan kuinka rehellistä muuttiväki on ja muutetaan vasta sitten tapaa jollei se onnistu (eli jos joku nostaa käden molemmissa vaihtoehdoissa). Niimpä päädyimme äänestämään nostamalla käsiä.

Mutta varsinainen älynväläys oli se kun muuan henkilö (em. vitkuttelija) ehdotti että kun pitkänmatkalaisia on tulossa ja ovat myöhässä niin voidaanko siirtää kokousta alkavaksi klo 20.00 - no onneksi siihen ei menty eli porukka ei suostunut siihen  - sitten tämä kyseinen henkilö ehdotti että jospa otetaan puhelinyhteys niihin jotka eivät ole vielä paikalla ja he äänestävät siten - no tähän ei onneksi suostuttu sillä muutenhan me kaikki oltaisiin voitu soitella (minä esim. Ipelle)..

No itse äänestyksessä sitten tuli vastaehdotuksia kolme kappaletta (kuinkas muuten) ja sitten äänestimme niitä aina kahta kerrallaan.
Lopulta vastakkain oli tämä että pitää olla REK ja KVK tulos jotta voi valioitua ja toisena vaihtoehtona oli että säännöt säilyvät ennallaan.

Eli varsinainen farssi siis taas kerran!!

Onneksemme "voitimme" tällä erää eli mikään ei muuttunut!

Nythän on siis selvää että ko. porukka tekee uuden ehdotuksen ja silloin on kyllä kaikkien syytä tulla paikalle sillä miksi muuttaa Suomen muotovalio vaatimuksia - hakekoot käyttövälioarvonimeä ennemmin!

Muuten tuo pitkämatkalisten auto oli perillä juuri kun kokous loppui....

Niin ja moottoritiellä oli ojassa yksi auto mennessäni ja kuusi autoa tullessani... Sillä sää oli muuttunut tosi huonoksi, lunta pöllytti niin ettei välillä nähnyt eteen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti